Menestys rakennetaan yhdessä 

Työmaapalvelut ja nostotyöt pääkaupunkiseudulle

Varmarent Oy toteuttaa laadukkaita ja monipuolisia palveluita, jotka täyttävät nosto- ja työmaatarpeenne. Olipa kyseessä henkilönostinten, nosturien, kurottajien, trukkien, nostokoriautojen vuokraus tai työmaapalvelut liikennejärjestelyineen ja tankkauspalveluineen, meiltä löytyy ratkaisu.

Olemme perheyritys, jossa isä ja pojat tekevät työtä yhteisen tavoitteen eteen – tarjota turvallisia työympäristöjä asiakkaillemme.  Ammattitaitoinen tiimimme ymmärtää, että jokaisella työmaalla on omat ainutlaatuiset vaatimuksensa ja haasteensa. Siksi pyrimme tarjoamaan räätälöityjä palveluita, jotka vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla urakkanne tarpeita. Olipa kyseessä pieni tai suuri projekti, voit luottaa siihen, että meillä on tarvittava kalusto ja osaaminen sen tehokkaaseen käyttöön. Palvelemme joustavasti koko pääkaupunkiseudun alueelle.

Nostopalvelut / kalustovuokraus:

 

Meiltä löydät tarvitsemasi nostamiseen liittyvän kaluston – alkaen henkilönostimista, nostureista ja kurottajista aina trukkeihin ja nostokoriautoihin asti. Työmaallesi toimitetaan kaikki, mitä tarvitsette, ja mikäli jotain erikoisempaa kalustoa ei ole suoraan saatavilla, etsimme sen puolestanne. Yhdellä numerolla hoidamme kaikki kaluston tilaukseen ja toimitukseen liittyvät asiat. Tiedämme, että työmaalla on paljon muutakin tehtävää kuin huolehtia kaluston peräänsoittelusta – siksi pyrimme toteuttamaan mahdollisimman mutkattoman palvelun.

Liikennejärjestelyt ja työmaapalvelut:

 

Kun toiveena on mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta työskentelyä, olethan meihin yhteydessä. Olipa kyse sitten liikennejärjestelyiden suunnittelusta tai kokonaisvaltaisista työmaapalveluista, hoidamme kaiken puolestasi.

Perheyrityksiimme kuuluu  liikennejärjestelyitä avaimet käteen -periaatteella toimiva Varmatie oy.  Lisätietoa löydät osoitteesta varmatie.com.

Tankki täyteen 24/7!


Tilatessasi meiltä tankkauksen, voit olla varma, että tankit täyttyvät jopa tunnissa tilauksesta – vaikka keskellä yötä. Pääkaupunkiseudulla pyrimme hoitamaan tilaukset välittömästi, ja mahdollisista viiveistä tiedotamme teitä tilauksen yhteydessä. Tarvittaessa voimme sopia esimerkiksi viikoittaisista tankkauksista. 

Kiinnostaako sujuvuus? Kanssamme voit solmia säännöllisen palvelusopimuksen!


Ota yhteyttä, kartoitetaan yhdessä tilanne ja muotoillaan paras mahdollinen palvelu tarpeisiisi. Meiltä löytyy pelisilmää ja joustavaa palvelua urakkasi tueksi! 

Tankkausaseman vuokraus:


Lisäksi vuokraamme tankkausasemia, joista tankkaat koneet tarpeen mukaan. Tankkausaseman täyttö hoidetaan toimestamme tilauksesta tai erikseen sovitulla ajankohdalla. Ota yhteyttä, niin huolehdimme siitä, että hommat sujuvat vaivattomasti.

Toteutamme nosto- ja työmaapalvelut Vantaalla ja lähikunnissa kohtuuhintaan!


Ota yhteyttä, autamme mielellämme kartoittamaan tilanteen ja luomaan kilpailukykyisen ja tehokkaan palvelukokonaisuuden. 

Pyydä tarjous!